The City That Never Sleeps

Oops! You've Just stepped in in my City That Never Sleeps. Heee~ Just leave your footprints at the tagboard ;)




posted : Saturday, August 11, 2012
title : Last 10 Ramadan
Assalamualaikum~ Hey peeps~ Rindu korang.... Korang sihat? Aku Alhamdulillah masih dipanjangkan umur... Aku sangat-2 happy minggu lepas sampai harini... Tak boleh lupa lah moments tu~

Aku sebenrnya sedih nie sebab... Ye lah, ramadan nak habis dah.... Macam tak best tau tapi,! Apakan daya, aku kena teruskan... memangdangkan 10 hari akhir nie.. Banyak-2 la beribadah... supaya dapat keredha'an Allah~

Terawih: Awal Ramadan ramai sangat, sekarang, ramai lagi, tapi tak macam tahun-2 lepas.. 4 ke 6 saf je... Tahun ni nampak la sampai 30 saf.... Syok! Aku ambik cuti awal sebab stress yang ter amat-2.. Macam-2 bende sangkut.. Lepas Trial habis nie, rasa lah jugak free sikit.. Sebenarnya aku nak balik sekolah tau ahad nie, tapi dah buat surat... Ambik kesempatan laa~ Ngeee~

Aku jumpa ramai kawan-2 lama aku.. baru 2 hari balik... Jumpe je, borak-3 then tros exchange numbers.. (cehh~ tau la baru beli number baru =.=') kejap lagi nak berbuka ramai-2 kat Dominos Pizza kat Sunway... Itu memang best.... Rindu sangat-2 kat diorang... Itulah kata orang, berkat 10 terakhir ramadan... Alhamdulillah~

Rindu lah... Sahur Skype... Kalau nak ajak dia skype sahur, dia boleh ke? Haritu skype malam-2 pun muka dia takde.. Takpe lah.. aku pun faham.. Hak dia.. dia kata speaker dia rosak (apekebendenye rosak) aku dengar je incoming chat message dari lappy dia, pastu camne tah dia dengar aku nyanyi.. hahaha~ Aku dengar jugak kot suara dia... haha~ (Ha weh!! kakak kau tau ke kita skype-ing haritu?) takot~

Okay lah korang.. rasanya setakat tu je kot... See ya on the next entry~ love you guys~ I love you~ <3

Assalamualaikum